Euroleague

Επιστρέφει με Ολυμπιακό ο Ράφα Μαρτίνεθ, αμφίβολοι οι Ντούμπλιεβιτς και Αμπάλδε

Η συμμετοχή του Ράφα Μαρτίνεθ είναι η μόνη σίγουρη στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό, με των Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Αλμπέρτο Αμπάλδε από την άλλη να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μία σημαντική επιστροφή θα έχει η Βαλένθια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας, που μετρούν τέσσερις σερί ήττες στη διοργάνωση, θα έχουν κανονικά στη διάθεσή τους τον Ράφα Μαρτίνεθ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και δεν ταξίδεψε στο τελευταίο τους ματς με την Μπάμπεργκ.

Από ‘κει και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Αλμπέρτο Αμπάλδε, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «superdeporte.es», μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Σίγουροι απόντες για τις «νυχτερίδες» απέναντι στους «ερυθρόλευκους» θα είναι οι Αντουάν Ντιό και Λατάβιους Γουίλιαμς, καθώς έχουν ακόμη αρκετό καιρό μπροστά τους για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Στο μεταξύ, ο Τσους Βιντορέτα ήθελε να… αποφορτίσει και να δώσει περισσότερες «ανάσες» στους παίκτες του και γι’ αυτό τους έδωσε ρεπό όλο το Σαββατοκύριακο, με τη Βαλένθια να ξεκινάει τη Δευτέρα (27/11) την προετοιμασία της για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x