Euroleague

Έρευνα GMs Ευρωλίγκας: Δεν βλέπουν Ολυμπιακό στο Final 4

Τα αποτελέσματα της έρευνας της Ευρωλίγκας μεταξύ των τζένεραλ μάνατζερ δεν βρίσκουν τον Ολυμπιακό φαβορί για Final Four αλλά τον χαρακτηρίζουν άβολο αντίπαλο.

Η Ευρωλίγκα δημοσίευσε τα αποτελέσματα της έρευνας μεταξύ των τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων για το πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, αν και τρίτος στη βαθμολογία, δεν συγκαταλέγεται στα τέσσερα φαβορί για Final Four, καθώς συγκέντρωσαν περισσότερες προτιμήσεις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ (από 94,4%), ΤΣΣΚΑ (66,7%) και Αρμάνι Μιλάνο (55,6%).

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζονται δεύτερος πιο άβολος αντίπαλος σε ποσοστό 22,2%, πίσω από την Μπαρτσελόνα (33,3%).

Πιο απολαυστικές στο μάτι ομάδες χαρακτηρίζονται οι Ρεάλ (33,3%), Εφές και Βιλερμπάν (από 16,7%), ενώ μεγαλύτερη έκπληξη ψηφίστηκε η Ούνιξ Καζάν (66,7%).

Ο παίκτης που είναι πιο clutch, δηλαδή καθοριστικός σε σημαντικά σημεία των αγώνων, είναι ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα με 33,3%, ενώ ο Έλι Οκόμπο της Βιλερμπάν παίκτης που έκανε το καλύτερο… ξεπέταγμα στη διοργάνωση (55,6%).

Πιο «καθαρόαιμος» σουτέρ ψηφίστηκε ο Μάρκους Έρικσον της Άλμπα με 33,3% και δεύτερο τον Κάιλ Κούριτς της Μπαρτσελόνα με (27,8%).

Στο ερώτημα ποιον παίκτη θα αποκτούσατε πρώτευσε ο Μίροτιτς (27,8%), με τους Βασίλιε Μίτσιτς της Εφές (22,2%) και Έντι Ταβάρες της Ρεάλ (16,7%) να ακολουθούν.

Ο Μίροτιτς επελέγη από το 88,9% για MVP αλλά και καλύτερος ηγέτης με 33,3%, ενώ ως πιο θεαματικοί παίκτες ψηφίστηκαν ο Ντόντα Χολ της Μονακό και ο Σέιν Λάρκιν έχοντας από 16,7%.

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις ψηφίστηκε Rising Star με 38,9%, ενώ ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Νικ Καλάθης, καλύτερος πασέρ με 66,7%.

Τέλος, ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ κυριάρχησε με 77,2% στις προτιμήσεις για κορυφαίο αμυντικό και ο Πάμπλο Λάσο των Μαδριλένων με 44,4% ως καλύτερος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x