Euroleague

Ερνανγκόμεθ: «Αξίζαμε να κερδίσουμε και ανυπομονώ για τον τελικό - Ο Καλαϊτζάκης πρόσφερε πολλά»

Για τα συναισθήματά του μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας μίλησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, σχολιάζοντας την εξαιρετική εμφάνιση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Στον τελικό του Final 4 μετά από 13 χρόνια βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε στην «Uber Arena» με σκορ 73-57!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στην κάμερα της Euroleague, τόσο για τα συναισθήματά του μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, όσο και για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος και ήταν κομβικός στα τέλη της τρίτης και στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:


«Νιώθω υπέροχα. Ένα μακρύ παιχνίδι, που άργησε να αρχίσει, αλλά παίξαμε δυνατά, από την αρχή ως το τέλος και αξίζαμε να κερδίσουμε. Ξέραμε πως η Φενέρ θα αντιδράσει, έχει μεγάλους παίκτες και προπονητή, αλλά κι εμείς καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις και να κερδίσουμε.

Δείξαμε μεγάλη ενέργεια, ο Καλαϊτζάκης πρόσφερε σημαντικά λεπτά και είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την ομάδα, τους φιλάθλους μας και ανυπομονώ για τον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x