Euroleague

Ερνάνγκομεθ: «Τώρα κοιτάμε τον Ολυμπιακό»

Στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα ματς των πλέι οφ επικεντρώθηκε ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ μετά τη νίκη επί της Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ τόνισε πως αισθάνεται υπέροχα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα, έδωσε σύνθημα για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, περιμένει την πρόκριση στο final 4, στάθηκε στη χαλαρότητα και στην καλή απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου κι εξήρε Σλούκα κι Αντετονκούμπο.

Αναλυτικά: «Νιώθω υπέροχα, πρέπει να δούμε τώρα το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε τα πλέι οφ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, παλέψαμε πολύ για τη δεύτερη θέση. Με όποιον αντίπαλο κι αν παίξουμε πρέπει να προετοιμαστούμε για μεγάλα παιχνίδια. Στο Final Four θα πάνε οι καλύτεροι κι εμείς θέλουμε να είμαστε εκεί και για αυτό θα δουλέψουμε.

Στην αρχή δεν ήμασταν χαλαροί, έπαιξαν καλά κι εμείς δεν σκοράραμε. Όλοι συνέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σλούκας βοήθησε επιθετικά κι ο Αντετοκούνμπο στην άμυνα. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x