Euroleague

«Ερυθρόλευκη»... συνήθεια και διπρόσωπος «εξάστερος»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της Ευρωλίγκα για τους δύο «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της Ευρωλίγκα για τους δύο «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, ενώ αν η Λαμποράλ Κούτσα νικήσει το βράδυ της Παρασκευής τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, τότε θα έχουμε μετά από 12 χρόνια ελληνικό... εμφύλιο στο ΤΟΠ-16.

Βέβαια, η επικείμενη σύγκρουση των δύο ελληνικών ομάδων δεν είναι ο μοναδικός "πονοκέφαλος" σε αμφότερα τα στρατόπεδα, καθώς οι υπόλοιποι αντίπαλοι σίγουρα προκαλούν μεγάλη ανησυχία.

Ή τουλάχιστον χρίζουν ιδιαίτερου... σεβασμού και δεν αφήνουν ορθάνοιχτο το μονοπάτι της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x