Euroleague

«Ερυθρόλευκο» πάρτι στα αποδυτήρια (video)

Μέχρι τις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα συνεχίστηκε το πάρτι της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final Four με τους οπαδούς να… εισβάλουν στα αποδυτήρια και να αποθεώνουν παίκτες και προπονητή.

Η… έκσταση της νίκης και της πρόκρισης στο Final Four, απέτρεπε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν από το ΣΕΦ μετά τον τέταρτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, περισσότεροι από 500 φίλοι των «ερυθρόλευκων», περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια τους παίκτες για να τους αποθεώσουν και να τους ευχαριστήσουν για την μία ακόμα μεγάλη στιγμή που χάρισαν στον σύλλογο.

Το.. πάρτι συνεχίστηκε για μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο, μπήκαν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων και κυριολεκτικά σήκωσαν στα… χέρια τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Την τιμητική τους είχαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Σπανούλης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι που έγιναν σύνθημα στα χείλη των οπαδών και με… δυσκολία, αφού πρώτα «πνίγηκαν» στις αγκαλιές του πλήθους, κατάφεραν να φύγουν προς τα αυτοκίνητά τους.

Όλοι τους απόλαυσαν τη στιγμή και τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχτηκαν και καταγράφονται στο παρακάτω βίντεο του www.sport-fm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x