Euroleague

Βολές Αράποβιτς κατά Ερυθρού Αστέρα: «Αγόρασε την άδεια για να παίξει στην Ευρωλίγκα το 2014»!

Ο πρώην Κροάτης μπασκετμπολίστας, Φράνιο Αράποβιτς, δήλωσε πως ο Ερυθρός Αστέρας αγόρασε την άδεια της Τσιμπόνα για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα το 2014.

Ευθείες βολές προς τον Ερυθρό Αστέρα, έριξε ο πρώην Κροάτης μπασκετμπολίστας και πολιτικός, Φράνιο Αράποβιτς, λέγοντας πως έπαιξε... παράνομα στην Ευρωλίγκα το 2014!

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως εκείνη τη σεζόν, η Τσιμπόνα δεν κατάφερε να λάβει μέρος στη διοργάνωση, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, ενώ η ομάδα μεταφέρθηκε στα χέρια του Δήμου του Ζάγκρεμπ. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και πήραν τη θέση του κροατικού συλλόγου στο τουρνουά, έναντι 800 χιλιάδων ευρώ, παρά το γεγονός πως από το σερβικό πρωτάθλημα δεν είχε εξασφαλίσει το εν λόγω «εισιτήριο».

«Η Τσιμπόνα πούλησε τη θέση της στον Ερυθρό Αστέρα και το ξέρουμε. Τώρα ο άνθρωπος που πήρε τα περισσότερα έχει πέντε διαμερίσματα. Όλα είναι γνωστά, ας ανοίξουμε το θέμα. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά ο ο Δήμος του Ζάγκρεμπ είχε συμφωνήσει να δώσει τα χρήματα στην Τσιμπόνα για να αγωνιστεί, αλλά λίγες μέρες ύστερα ο Αστέρας είχε το δικαίωμα συμμετοχής», ήταν τα λόγια του, μιλώντας σε Podcast ιστοσελίδας της Σερβίας.

Η απάντηση της ομάδας του Βελιγραδίου ήταν άμεση, καθώς διέψευσε τα λεγόμενα του πρώην αθλητή και τον κάλεσε να αποδείξει τα όσα ισχυρίστηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x