Euroleague

Όλα τα βλέμματα στο «Clasico»!

Το «Clasico» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει στο πρώτο μέρος της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Με «Clasico» ξεκινά το πρώτο σκέλος της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «WiZink Center».

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ στις 22:00. Από εκεί και πέρα, το σύνολο του Τσους Ματέο κοντράρεται με αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις 20:00. Οι «μερέχνες» βρίσκονται στο 13-7 και προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ψάχνοντας τη νίκη, αφενός για το γόητρο, αφετέρου για να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη, οι «μπλαουγκράνα» είναι επίσης στο 13-7 και θέλουν να συνεχίσουν σε ρυθμούς... Μπασκόνια, κάνοντας το 2/2 απέναντι στις ισπανικές ομάδες μέσα σε επτά ημέρες.

Άλμπα και Βαλένθια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Βερολίνο (21:00), με τους Γερμανούς να βρίσκονται στο 6-14 και την προτελευταία θέση της διοργάνωσης και τις «νυχτερίδες» να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην οκτάδα και να συνεχίσουν να... ονειρεύονται.

Στη Λιόν, η Βιλερμπάν του 7-13 ψάχνει ακόμη μία... εποποιία τη φετινή σεζόν, απέναντι στην πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη, Καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο, η οποία βρίσκεται και αυτή στην κορυφή με 13-7 και ελπίζει σε εύκολο πέρασμα από τη γαλλική πόλη για να παραμείνει στα ψηλά, στα οποία θα έχει συγκάτοικο μόνο μια ομάδα, μιας και Ρεάλ και Μπαρτσελόνα παίζουν μεταξύ τους.

Τέλος, η Μονακό υποδέχεται την απογοητευτική φέτος, Μιλάνο, με τους Μονεγάσκους να βρίσκονται στο 12-8 και να ψάχνουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης με 6-14 και θα πάει στο Πριγκιπάτο με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που ίσως αποτελέσει το έναυσμα για μία νέα αρχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x