Euroleague

Ευρωλίγκα: Αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην ολοκλήρωση της 30ής αγωνιστικής

Με τέσσερις αναμετρήσεις που αναμένονται συναρπαστικές, ολοκληρώνεται απόψε (20/3) η 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Αγωνιστική νούμερο 30... πράξη δεύτερη, απόψε για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας!

Μετά τα πέντε παιχνίδια της Τρίτης, η δράση συνεχίζεται απόψε (20/3), διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα δοκιμαστεί στο Βελιγράδι και στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, με το τζάμπολ του αγώνα να είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ωστόσο η δράση θα αρχίσει κάτι περισσότερο από μία ώρα νωρίτερα (19:45), όταν θα έχουμε τζάμπολ στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Μπαρτσελόνα!

Στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 18-11, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «τρέχει» νικηφόρο σερί τριών αγώνων στην Ευρωλίγκα και έχει μπει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσεις στην πρώτη τετράδα. Αυτή την στιγμή έχει ίδιο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε με το εμφατικό 118-88 της Βαλένθια στην Κωνσταντινούπολη. Από την άλλη, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται μόνοι στη δεύτερη θέση τη βαθμολογίας με ρεκόρ 20-9, βλέποντας όμως Μονακό και Παναθηναϊκό να την πλησιάζουν επικίνδυνα.



Ένα τέταρτο αργότερα (20:00) θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Μονακό με την Αρμάνι Μιλάνο. Χωρίς ήττα στην Ευρωλίγκα από τις 11 Ιανουαρίου και εκείνο το 88-63 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει φτιάξει αήττητο σερί 8 αγώνων και (δεδομένου του βατού προγράμματος που έχει μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας) θεωρείται το φαβορί για να τερματήσει στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή (17/3) γνώρισε ήττα-σοκ από την Στρασμπούρ, μένοντας εκτός τελικού στο Κύπελλο Γαλλίας. Όσο για το Μιλάνο, έχει ρεκόρ 12-17 και μαζί κάποιες ελπίδες για να βρεθεί στη δεκάδα, όμως το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού καλείται να κάνει συνεχόμενες υπερβάσεις.



Τέλος, στις 21:30 θα ξεκινήσει στην Ισπανία η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Μπάγερν Μονάχου. Αμφότερες με ρεκόρ 13-16, θα ψάξουν μια νίκη που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους για πρόκριση στα play-in.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x