Euroleague

Ευρωλίγκα - Game 3: Για το προβάδισμα στην έδρα της η Μακάμπι, για να μείνει στο... κόλπο η Ρεάλ

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (2/5) της Ευρωλίγκας, με τη Μακάμπι να υποδέχεται τη Μονακό και την Παρτίζαν να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (2/5) της Ευρωλίγκας, με τη Μακάμπι να υποδέχεται τη Μονακό και την Παρτίζαν να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά, στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι υποδέχεται τη Μονακό στις 21:05 και θέλει τη νίκη, αφενός για να εκμεταλλευτεί το break που έκανε στο 1ο παιχνίδι, αφετέρου για να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης, έχοντας και το τέταρτο παιχνίδι στην έδρα της.

Οι Μονεγάσκοι ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο ματς, φέρνοντας τη σειρά στη ίσα, μετά την ψυχρολουσία στην πρώτη αναμέτρηση και βρίσκονται στο Ισραήλ με σκοπό να πάρουν έστω μία νίκη, προκειμένου να ρεφάρουν την ήττα στο Game 1 και να ανακτήσουν και πάλι το πλεονέκτημα, το οποίο κατείχαν με την κατάληψη της 4ης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:30, στο «καυτό» παιχνίδι της βραδιάς, η Παρτίζαν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη «Stark Arena», η οποία θα είναι φλεγόμενη, λόγω και των όσων συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι στο «Wizink Center», εκεί όπου οι Σέρβοι έκαναν το 2-0.

Όσον αφορά την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Ντάντε Έξουμ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Για τους γηπεδούχους, στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει ο Έντι Ταβάρες, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρώτο ματς και έχασε και το δεύτερο, με τους «μερένγες» να μην έχουν τόσο υψηλή απόδοση χωρίς αυτόν.

Όσον αφορά τους τιμωρημένους, μετά την ποινή-χάδι που τους επέβαλλε η Ευρωλίγκα, εκτός θα μείνουν οι Γκερσόν Γιαμπουσέλι (Ρεάλ - 5 αγωνιστικές), Κέβιν Πάντερ (Παρτίζαν - 2 αγωνιστικές), αλλά και οι Γκάμπριελ Ντεκ (Ρεάλ - 1 αγωνιστική) και Ματίας Λεσόρ (Παρτίζαν - 1 αγωνιστική).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (2/5):

Μακάμπι-Μονακό 21:05
Παρτίζαν-Ρεάλ Μαδρίτης 21:30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x