Euroleague

Ευρωλίγκα: Αυτοί είναι οι παίκτες με τα μεγαλύτερα συμβόλαια

Δείτε ποιοι είναι οι παίκτες με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ευρωλίγκα. Δύο Έλληνες στη λίστα.

Το Basketnews παρουσιάζει τους παίκτες που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ευρωλίγκα. Ο Νίκολα Μίροτιτς, παρά την αναπροσαρμογή που του έγινε μετά την επέκταση ως το 2025, παραμένει πρώτος, με ετήσιες απολαβές 5 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα.

Πίσω του βρίσκεται το δίδυμο των γκαρντ της Εφές, με τον Σέιν Λάρκιν να κερδίζει 4 εκατ. και τον Βασίλιε Μίτσιτς 3,3 εκατ. ευρώ ετησίως (που μπορούν να γίνουν 3,8 με τα μπόνους). Ο Σκότι Γουίλμπεκιν εξασφάλισε πηγαίνοντας στη Φενέρμπαχτσε το τέταρτο μεγαλύτερο συμβόλαιο, 2,4 εκατ. ευρώ.

Στο κλαμπ των 2 εκατ. ευρώ υπάρχουν πέντε παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ο πρώτος Έλληνας της λίστας, Νικ Καλάθης. Πέρα από τον 33χρονο άσο της Φενέρ, ίδια χρήματα κερδίζουν το χρόνο οι Νικολό Μέλι (Αρμάνι Μιλάνο), Μάικ Τζέιμς (Μονακό), Γουίλ Κλάιμπερν (Εφές) και Έντι Ταβάρες (Ρεάλ).

Άλλοι πέντε παίκτες απαρτίζουν το γκρουπ των συμβολαίων 1,8 εκατ. ευρώ. Σε αυτό ανήκει ο Κώστας Σλούκας και πέρα από τον ιθύνοντα νου του Ολυμπιακού οι Κέβιν Πάνγκος, Μπράντον Ντέιβις (Αρμάνι Μιλάνο), Κόρι Χίγκινς και Γιαν Βέσελι (Μπαρτσελόνα).

Από 1,7 εκατ. ευρώ περίπου εισπράττουν ετησίως οι Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα), Τόκο Σενγκέλια και Μάρκο Μπελινέλι (Βίρτους Μπολόνια).

Ευρωλίγκα: Oι παίκτες με τα μεγαλύτερα συμβόλαια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x