Euroleague

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και το Χάποελ Τελ Αβίβ-Γουλβς για το Eurocup.

Την αναβολή δύο αναμετρήσεων ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, εξαιτίας της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ και τον πόλεμο που μαίνεται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (12/10), αλλά και εκείνη ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και τη Γουλβς, για τον πρώτο όμιλο του Eurocup (11/10).

Στο μεταξύ, βάσει προγράμματος η «ομάδα του λαού» παίζει στις 20 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ αντίστοιχα το ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 14 Νοεμβρίου, στο Τελ Αβίβ.

Όπως είναι φυσικό, έχουν διακοπεί όλες οι αθλητές δραστηριότητες στο Ισραήλ, λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ενώ αρκετές ομάδες έχουν δώσει ειδική άδεια στους ξένους παίκτες τους να φύγουν από τη χώρα.

Οι νέες ημερομηνίες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων θα ανακοινωθούν μελλοντικά, ενώ παράλληλα η διοργανώτρια αρχή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x