Euroleague

Ευρωλίγκα για Φουρνιέ: «Back in action»

Ο Εβάν Φουρνιέ επιστρέφει στη δράση της Euroleague έπειτα από τη 2η αγωνιστική και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η διοργάνωση τον καλωσόρισε.

Επιστροφή στη δράση και στην Euroleague για τον Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος μετά το ματς με τον Πανιώνιο για την Stoiximan GBL είναι έτοιμος να κάνει την επανεμφάνισή του και στην Ευρώπη για τη μάχη του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για την 6η αγωνιστική.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης τη δεύτερη αγωνιστική, ενώ μετράει μέχρι στιγμής 12 πόντους κατά μέσο όρο, σημειώνοντας 10 κόντρα στην Μπασκόνια και 14 με τη «βασίλισσα».

Η Euroleague τον καλωσόρισε πίσω, ανεβάζοντας φωτογραφία από την προθέρμανσή του πριν το ματς με την Μπάγερν, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Back in action» (επιστροφή στη δράση).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x