Euroleague

Ευρωλίγκα: Μεγάλο ντέρμπι στη Βαρκελώνη, η απογοήτευση εναντίον της έκπληξης στο Μιλάνο

Η 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας περιλαμβάνει το κλασικό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται την Μπασκόνια ψάχνοντας επειγόντως νίκες.

Έχουμε μπει για τα καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Ευρωλίγκα, με τίποτα απολύτως να μην έχει ξεκαθαρίσει και τα πάντα να κρέμονται από τεντωμένο σχοινί.

Η 22η αγωνιστική, όπως και κάθε αγωνιστική, περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, κάποια λόγω... ονόματος και άλλα λόγω βαθμολογίας.

Το καλύτερο ματς της ημέρας είναι με διαφορά αυτό μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μακάμπι στη Βαρκελώνη (21:30, NovaSports 5). Οι μπλαουγκράνα βρίσκονται στην τέταρτη θέση με ρεκορ 13-8, όμως η Μακάμπι που βρίσκεται στην όγδοη έχει 11-10, η απόσταση μεταξύ τους επομένως δεν είναι και τόσο μεγάλοι. Για τους Ισραηλινούς, πάντως, τα πράγματα είναι δύσκολα αφού θα λείψει ο Μπράουν ενώ ούτως ή άλλως δεν δείχνουν ιδιαίτερα καλό πρόσωπο εκτός έδρας.

Στα άλλα ματς, η απογοήτευση της σεζόν Αρμάνι υποδέχεται την έκπληξη της σεζόν Μπασκόνια (20:00, NovaSports 2). Οι Βάσκοι παρόλο που παίζουν εκτός έδρας είναι φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι Ιταλοί ωστόσο δεν θα έχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες και πρέπει να αρχίσουν από τώρα την αντεπίθεσή τους αν θέλουν να ξαναμπούν στο «κόλπο», έχοντας και τον Σαμπάζ Νέιπιερ για πρώτη φορά στη σύνθεσή τους.

Στις 21:30 (NovaSports 3), η Παρτίζαν υποδέχεται τη Βιλερμπάν ψάχνοντας οπωσδήποτε νίκη. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς βρίσκεται στο 10-11 και κυνηγάει την οκτάδα, απέναντι στους Γάλλους βρίσκει όμως μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

Στα δύο τελευταία ματς της αγωνιστικής, η Βαλένθια υποδέχεται την ανεβασμένη Μπάγερν θέλοντας να συνεχίσει να κυνηγάει την οκτάδα (21:30, NovaSports 6), ενώ σε ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η Βίρτους φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (22:00, NovaSports Start), που επίσης ψάχνει «διπλό» για να μην χάσει το τρένο της πρόκρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x