Euroleague

Ευρωλίγκα: Ματσάρα στην Πόλη, θέλει ακόμα μία νίκη η Αρμάνι

Mε πολύ κομβικά παιχνίδια όσον αφορά την κατάταξη συνεχίζεται την Παρασκευή (24/3) η δράση στην Ευρωλίγκα.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στην Ευρωλίγκα, με τα υπόλοιπα 4 ματς της 30ης αγωνιστικής να είναι επίσης πολύ κομβικά για τη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (24/3) ξεκινάει με την αναμέτρηση μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Ζάλγκιρις στην Πόλη (NovaSports 5). Οι Τούρκοι μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Αρμάνι και Βαλένθια έχουν μπλέξει όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας, ψάχνοντας επειγόντως ροζ φύλλα για να κυνηγήσουν τη Μονακό. Οι Λιθουανοί, από την άλλη, ισοβαθμούν με την Μπασκόνια στην 8η θέση, επομένως χρειάζονται επίσης ένα μεγάλο αποτέλεσμα στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Στις 20:00, ένα... παρόμοιο όσον αφορά τα διακυβεύματα ματς θα γίνει στο Μονακό, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια (NovaSports Start). Οι Γάλλοι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την πρόκριση στις τέσσερις πρώτες θέσεις, και θέλουν να βάλουν ακόμη μεγαλύτερη πίεση στη Φενέρ απέναντι στην επικίνδυνη ομάδα του Άλεξ Μουμπρού, που βρίσκεται στο 14-15 και συνεχίζει να διεκδικεί την οκτάδα.

Την ίδια ώρα (20:00, NovaSports 3), η Βίρτους θα υποδεχθεί στη «Segafredo Arena» την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί βρίσκονται στο 13-16 και έχουν μόνο... μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, αφού στην πραγματικότητα δεν πείθουν πως μπορούν να κάνουν την αντεπίθεση που απαιτείται για να διεκδικήσουν την οκτάδα. Η «βασίλισσα», από την άλλη, έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, και έχει πλέον ως στόχο να διεκδικήσει την πρωτιά από τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση μεταξύ Αρμάνι και Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο (22:00, NovaSports 5). Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχει ξεκινήσει μία εντυπωσιακή αντεπίθεση, νικώντας 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στη διεκδίκηση (έστω χωρίς μεγάλες πιθανότητες) της πρόκρισης. Το συγκεκριμένο ματς απέναντι στους βατούς Βαυαρούς είναι must-win για την Αρμάνι, που χρειάζεται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο για να μείνει ζωντανή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x