Euroleague

Ο Μίροτιτς MVP της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ο Νίκολα Μίροτις είναι ο MVP της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στη νίκη της Μονακό επί της Dubai BC!

Ο Νίκολα Μίροτιτς MVP της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας!

O 34χρονος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην άνετη εντός έδρας νίκη της Μονακό επί της Dubai BC, πετυχαίνοντας 19 πόντους (5/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/8 βολές), μαζεύοντας 7 ριμπάουντ, μοιράζοντας 4 ασίστ, κάνοντας 2 κλεψίματα και συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης!

Έτσι, διαδέχθηκε τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος της 1ης αγωνιστικής, χάρη στην εμφάνισή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x