Euroleague

«Έτσι θα χωριστούν οι περιφέρειες στην Ευρωλίγκα»

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μετέφερε τις πληροφορίες που έχει για το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός των ομάδων της Ευρωλίγκας σε περιφέρειες εάν γίνουν πράξη τα λεγόμενα του Γκλίκμαν.

Συνέχεια στα λεγόμενα του Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της Ευρωλίγκας, για διαχωρισμό της Λίγκας σε Ανατολική και Δυτική περιφέρεια, στα πρότυπα του ΝΒΑ έδωσε ο Ντονάτας Ουρμπόνας. Ο Λιθουανός δημοσιογράφος στο podcast του μετέφερε τις πληροφορίες που έχει για το ποιες ομάδες θα πάνε στην μια και ποιες στην άλλη περιφέρεια, με τη συμμετοχή δύο νέων ομάδων εκτιμώντας μάλιστα και ότι οι δύο ομάδες που θα προστεθούν στο πρωτάθλημα θα είναι η Παρί και οι London Lions.

«Θα τοποθετήσω τις ομάδες σε Δύση και Ανατολή, για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Γεωγραφικά, στη Δύση θα πάνε η Ρεάλ, η Μπασκόνια, η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια, η Βιλερμπάν, η Μονακό, η Παρί, οι Λόντον Λάιονς, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια», ήταν η αναφορά του Ουρμπόνας ο οποίος συνέχισε:

«Στη Ανατολή θα βρίσκονται η Ζαλγκίρις, ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν, η Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Άλμπα και η Μπάγερν Μονάχου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x