Euroleague

«Οι Άραβες δίνουν 75 εκατ. ευρώ για να φιλοξενήσουν τρία Final Four Ευρωλίγκας στο Αμπού Ντάμπι!»

Πρόταση για να διοργανώσουν τρία Final Four στο μέλλον έκαναν στην Ευρωλίγκα οι Άραβες, όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί!

Μία ακόμη ένδειξη ότι θέλουν πολύ να επενδύσουν στην Ευρωλίγκα από τους Άραβες, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «www.encestando.es».

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, τη Δευτέρα (26/2) οι 13 μέτοχοι της ECA έλαβαν μία ακόμη εξαιρετική προσφορά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Συγκεκριμένα, οι Άραβες πρότειναν τη διοργάνωση τριών Final Four στο έδαφός τους και μάλιστα είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν το πρώτο το 2025!

Το γήπεδο που προορίζεται για να φιλοξενήσει το Final Four είναι η «Έτιχαντ Αρίνα» στο Αμπού Ντάμπι, η οποία χτίστηκε το 2020 και είναι χωρητικότητας 18.000 θεατών.

Από ‘κει και πέρα, για τα τρία αυτά τα Final 4 οι Άραβες είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνολικά το «αστρονομικό» ποσό των 75 εκατ. ευρώ στην Ευρωλίγκα. Πρόκειται για περισσότερα χρήματα απ’ όσα απέφερε στη διοργάνωση η χορηγία της Turkish Airlines την τελευταία δεκαετία!

Τέλος, όπως όλα δείχνουν η ομάδα από το Ντουμπάι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας επτά ετών με την Ευρωλίγκα, αλλά τα δύο πρώτα χρόνια, αρχής γενομένης από την νέα αγωνιστική περίοδο, θα συμμετέχει στο Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x