Euroleague

Ευρωλίγκα: Το ποσοστό νικών Αταμάν και Μπαρτζώκα στα playoffs

Πόσα παιχνίδια έχουν δώσει οι προπονητές της οκτάδας της Ευρωλίγκας στα playoffs και τι ποσοστό επιτυχίας έχουν; Σε ποια θέση είναι Αταμάν και Μπαρτζώκας.

Τα playoffs της Ευρωλίγκας είναι προ των πυλών και οι οκτώ «στρατηγοί» των ομάδων θα δώσουν τις δικές τους μάχες από τους πάγκους. Ποιος έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά και ποιος έχει τις περισσότερες νίκες;

Περισσότερα παιχνίδια στα playoffs έχει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, 37 τον αριθμό. Δεύτερος με 29 είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού και τέταρτος ο Εργκίν Αταμάν με 19, πίσω από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έχει 21.

Όσον αφορά στο ποσοστό νικών; Ο «Σάρας» έχει την πρωτιά με 61,9% (13 νίκες-8 ήττες), ακολουθεί ο Τσους Ματέο της Ρεάλ με 60% αλλά σε πολύ μικρό δείγμα (3-2). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι τρίτος με 51,7% (15-14), τέταρτος με 51,4% (19-18) είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ πέμπτος είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς της Μονακό με 50% (5-5) και έκτος ο Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού με 47,4% (9-10).

Στην έβδομη θέση, με το περσινό 2-3 (40%) είναι ο Όντεντ Κάτας της Μακάμπι, ενώ μηδενική εμπειρία από playoffs έχει ο Ρότζερ Γκριμάου της Μπαρτσελόνα.

Ευρωλίγκα: Το ποσοστό νικών Αταμάν και Μπαρτζώκα στα playoffs

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x