Euroleague

Φαλ: «Αν παίξουμε σκληρά, θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε την Ρεάλ»

Μεγάλη μάχη και δοκιμασία χαρακτήρισε για τον Ολυμπιακό την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουσταφά Φαλ, τονίζοντας την καλή δουλειά που πρέπει να κάνει απέναντι στον Ταβάρες.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον ισοϋψή του σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντι Ταβάρες, δήλωσε ο Γάλλος ψηλός του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Προσεγγίζουμε το αυριανό παιχνίδι όπως και όλα στην Ευρωλίγκα. Προετοιμαζόμαστε για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο σκληροί και ανταγωνιστικοί. Αντιμετωπίζουμε σίγουρα μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία μας να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε», τόνισε αρχικά ο Φαλ.

Για το αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ταβάρες, επεσήμανε: «Θα είναι μία μεγάλη μάχη και δοκιμασία για μένα, αλλά και όλα τα παιδιά που θα τον αντιμετωπίσουν στην θέση «5». Σίγουρα θα παίξει ρόλο το αν θα τα καταφέρουμε απέναντί του, αλλά την ίδια σημασία έχει η άμυνα και στις άλλες θέσεις. Έχουν ένα πολύ πλήρες ρόστερ με μεγάλα σώματα και θα πρέπει να παλέψουμε και στα 40 λεπτά για να νικήσουμε».

Το αν έχει πει κάποιο μυστικό στους συμπαίκτες του για το πώς θα σταματήσουν τον πρώην συμπαίκτη του στην Βιλερμπάν, Γκουερσκόν Γιαμπουσέλ, τόνισε: «Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσουμε στο ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ δυνατός, μπορεί να σουτάρει καλά από μακριά, αλλά του αρέσει να διεισδύει και προς το καλάθι. Ίσως μια καλή λύση είναι να τον σταματάμε πριν πάρει… φόρα και αποκτήσει μεγάλη ταχύτητα για να μπει στην ρακέτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x