Euroleague

Φαλ: «Μπορούσαμε κι άλλες νίκες, αλλά είμαστε σε καλή θέση»

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για την ήττα στο Τελ Αβίβ, το ματς της Πέμπτης με την Άλμπα, αλλά και την ως τώρα συγκομιδή του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα στο Τελ Αβίβ και εστιάζει στο ματς με την Άλμπα την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Το σύνθημα δίνει ο ίδιος ο Μουστάφα Φαλ.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι απ’ ότι έγινε με τη Μακάμπι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά τώρα πρέπει να εστιάσουμε στην Άλμπα», τόνισε ο Γάλλος σέντερ.

Όσο για το τι ξεχωρίζει από την Άλμπα; «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη στο τρανζίσιον, δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της. Πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα και να περιορίσουμε τα σουτ που επιχειρούν».

Τέλος κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό για τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού έως τώρα είπε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποια ακόμα παιχνίδια, αλλά έτσι συμβαίνει, κάποιες φορές χάνεις ματς που θα μπορούσες να κερδίσεις και το αντίθετο. Βρισκόμαστε ακόμα σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς, διότι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Άλμπα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x