Euroleague

Φαλ: «Θα είναι... μάχη το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε - Δεν έχω κάποια προτίμηση ενόψει playoffs»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο Μουστάφα Φαλ.

Δηλώσεις στα Μέσα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έκανε ο Μουστάφα Φαλ, τονίζοντας ότι περιμένει... μάχη κόντρα στην πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Γιασικεβίτσιους, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποια προτίμηση όσον αφορά τον αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα και καλά δουλεμένη. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Θα είναι μάχη».

Για τα πεντάρια της Φενέρ που έχουν την ικανότητα να σουτάρουν: «Θα ακολουθήσω το πλάνο του κόουτς. Αν μου πει να πάω πιο ψηλά θα το κάνω. Εάν μου πει να μείνω πίσω θα το κάνω. Θα αποφασίσει ο κόουτς».

Για τα playoffs και εάν έχει κάποια προτίμηση ανάμεσα σε Μονακό ή Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Παίζουν διαφορετικό μπάσκετ και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Επιπλέον εμείς δεν έχουμε το αβαντάζ έδρας και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Αλήθεια δεν έχω κάποια προτίμηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x