Euroleague

«Μίλησαν οι προσωπικότητες του Παναθηναϊκού»: To σχόλιο Πετρίδη για το σπουδαίο «διπλό» στην Πόλη

Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 81-77 για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Με τον Κέντρικ Ναν να είναι ξανά ασταμάτητος και τον Κώστα Σλούκα να παίρνει όλες τις σωστές αποφάσεις στην τελική ευθεία, ο Παναθηναϊκός έφυγε για δεύτερη φορά φέτος αλώβητος από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενέρμπαχτσε με 81-77 για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM και του sport-fm.gr στην Πόλη, Γιώργος Πετρίδης, σχολίασε το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για μια πολύ καλή εμφάνιση των «πράσινων» για 30 λεπτά απέναντι στη μέχρι πρότινος πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην αντίδραση του Παναθηναϊκού όταν η Φενέρμπαχτσε γύρισε το ματς, αποδίδοντάς την στην προσωπικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του «επτάστερου», αλλά και στις καθοριστικές αποφάσεις του Σλούκα, την εκτελεστική δεινότητα του Ναν, καθώς και στη συμβολή των Χουάντσο και Μήτογλου.

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη:

@sporfm946 Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη από την Κωνσταντινούπολη για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ #sporfm #basketleague #panathinaikosbc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x