Euroleague

Φιλικές νίκες για Ερυθρό Αστέρα, Εφές και Μπασκόνια

Οι Σέρβοι επιβλήθηκαν της Νταρουσάφακα με 92-73, η Αναντολού της Σασάρι με 91-72 και η Μπασκόνια με 76-65 της Τενερίφης.

Η περίοδος προετοιμασίας για τις ομάδες της Euroleague έχει ξεκινήσει και σε όλη την Ευρώπη γίνονται φιλικά παιχνίδια.

Χθες, ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς επιβλήθηκε της Νταρουσάφακα με 92-73, έχοντας για κορυφαίο τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους, ενώ ο πρώην του Παναθηναϊκού Τζέιμς Γκιστ πρόσθεσε 14. Για τους Τούρκους πρώτος σκόρερ ήταν ο πρώην του Λαυρίου Ντορόν Λαμπ και ακολούθησε ο Τζαρόντ Τζόουνς με 14.

Η περσινή φιναλίστ της Euroleague Αναντολού Εφές επικράτησε της Ντιναμό Σασάρι με 91-72, με πρώτο «βιολί» τον Άλεκς Πίτερς με 22 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ με 14 πόντους και Τζέιμς Άντερσον με 13. Από τους Ιταλούς ξεχώρισαν οι Μίρο Μπιλάν με 19 πόντους και Στέφανο Τζεντίλε, Παούλιους Σορόκας με 11.

Τέλος, σε φιλικό παιχνίδι στην Ισπανία η Μπασκόνια νίκησε την Τενερίφη με 76-65. Κορυφαίοι για τους Βάσκους ο Τορνίκε Σενγκέλια με 13 πόντους και Τζέισον Γκρέιντζερ με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ενώ ο Γιουσούφα Φολ είχε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για την Τενερίφη double-double είχε ο Κάιλ Σινκλέρ με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Γκιόργκι Σερμαντίνι και ο Σασού Σαλίν σημείωσαν από 11 πόντους.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x