Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Μπολόνια, με τον Εβάν Φουρνιέ να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να δηλώνει μετά το ματς πως νιώθει καλά για το ποσοστό του στα τρίποντα και να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο... χριστουγεννιάτικο γεύμα του πριν τον αγώνα!
Αναλυτικά:
«Νιώθω πολύ καλά για το ποσοστό στα τρίποντα. Είχα ένα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων, αυτός ήταν ο λόγος. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, η Μπολόνια είναι πολύ καλή στην έδρα της, βγάζει ενέργεια. Χτίσαμε μια διαφορά, αλλά αισθανθήκαμε υπερβολικά άνετα, τους δώσαμε πολλά ριμπάουντ.
Υπήρχαν πολλές στιγμές κλειδιά στο ματς. Πολύ μεγάλη στιγμή ήταν το καλάθι του Ντόρσεϊ που έσπασε το μομέντουμ. Είχαμε τις βολές του Πίτερς, το ριμπάουντ του Μιλουτίνοβ, το τρίποντο του Βεζένκοφ, πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά. Προτιμώ να παίζω στην έδρα μας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






