Euroleague

Φουρνιέ: «Θέλω Ολυμπιακό, αν γυρίσω στην Ευρώπη! Παραμένει μια σπουδαία ομάδα»

Εντυπωσιασμένος από το φανατικό κοινό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι έμεινε ο Γάλλος αστέρας, Εβάν Φουρνιέ, τονίζοντας ότι αν γυρίσει κάποια στιγμή στην Ευρώπη, θα το κάνει για τους «ερυθρολεύκους».

Μία μίνι-βόμβα έριξε ο Εβάν Φουρνιέ και μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, καθώς προφανώς εντυπωσιασμένος από τη στήριξη των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού στο Final-Four του Βελιγραδίου, δήλωσε πως αν κάποια στιγμή γυρίσει στην Ευρώπη θα το κάνει για τους Πειραιώτες..

«Αν μια μέρα γυρνούσα στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω εκεί που θέλω, θα το έκανα για τον Ολυμπιακό. Παραμένει ένα σπουδαίο κλαμπ», έγραψε αυθόρμητα ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ.



O 29χρονος άσος των Νιου Γιορκ Νικς έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα και προφανώς έμεινε άναυδος από τη στήριξη των «ερυθρόλευκων» οπαδών σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο ουσιαστικό κίνητρο για κάποια από τις δύο ομάδες.

Ο αστέρας και της εθνικής ομάδας της Γαλλίας πραγματοποιεί μια σπουδαία καριέρα στον μαγικό κόσμο από το 2012, όταν υπέγραψε στους Ντένβερ Νάγκετς ως το νούμερο 30 του ντραφτ, παραμένοντας για δύο χρόνια στην ομάδα της δυτικής περιφέρειας.

Ακολούθησε η επταετία στους Ορλάντο Μάτζικ (2014-21), ένα μικρό πέρασμα από τους Μπόστον Σέλτικς (2021) και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στους Νιου Γιορκ Νικς.

Με την ομάδα της Νέας Υόρκης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 το οποίο του αποφέρει ετησίως 18 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x