Euroleague

Ζέρβας: «Φτιαγμένοι οι Αγγελόπουλοι για έναν πιο δυνατό Ολυμπιακό του χρόνου»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Τον απολογισμό της πορείας του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βελιγραδίου έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως εκείνο που στοίχισε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν η απειρία, όμως δημιουργήθηκαν οι βάσεις για κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον για τους «ερυθρόλευκους».

«Σίγουρα κάποιοι φίλοι της ομάδας που δεν κατάφεραν να έρθουν στο Βελιγράδι, μπορεί να βρεθούν στο ΣΕΦ για να αποθεώσουν την ομάδα και τον Μπαρτζώκα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

«Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έγινε το παραμικρό στο Βελιγράδι. Υπήρχε διακριτική παρουσία της αστυνομίας. Είναι σπάνιο οι οπαδοί του ηττημένου να μείνουν στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ έμειναν και στον τελικό μετά τον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος ήταν πιο θορυβώδης σε σχέση με τον αγώνα του Ολυμπιακού», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Γιώργο Πρίντεζη και τις προοπτικές που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, με τις πιθανότητες παραμονής του Μπαρτζώκα να είναι αρκετές: «Ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος αναμένεται να τιμηθεί και στη συνέχεια, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις για το τέλος της σεζόν. Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος και έβγαλε άγχος, κάτι που αποτυπώνεται από τα ποσοστά του σε τρίποντα στον ημιτελικό και στο μικρό τελικό. Εκείνο που του στοίχισε του Ολυμπιακού στο Final 4 ήταν η απειρία. Όμως δημιουργεί μία βάση για να δημιουργήσει μία ομάδα για πολλά χρόνια, ενώ ο Μπαρτζώκας υποστήριξε ότι θα χρειαστεί να γίνουν 2-3 προσθήκες. Κάτι που δείχνει πως θα υπογράψει, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημα. Έχει όλες τις πιθανότητες να δημιουργήσει κάτι καλό ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x