Euroleague

Φώτσης: «Καλύτεροι με τους καλύτερους»

Το υψηλότερο επίπεδο του Top 16 ωθεί τον Παναθηναϊκό να βελτιωθεί, όπως δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης μετά τη νίκη επί της Αρμάνι.

Βελτιωμένος, αλλά με πολλά περιθώρια για να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης μετά την άνετη νίκη επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον δεύτερο γύρο. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά εμείς μπήκαμε καλά στο ματς και είχαμε τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκεια», δήλωσε ο πολύπειρος φόργουορντ.

«Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στον όμιλό μας, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά αντιμετωπίζοντας μέτριες ομάδες. Αυτό θα μας κάνει κι εμάς καλύτερους και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για να φτάσουμε στο στόχο μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», πρόσθεσε.

Τέλος, σχολιάζοντας την πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε: «Ο Δημήτρης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, μας βοηθά όλους πάρα πολύ και θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x