Euroleague

Γ. Αγγελόπουλος: «Αυτό που έκανε ο κόσμος δεν έχει ξαναγίνει-Να μπει salary cap στην Ευρωλίγκα»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού και ζήτησε να μπει salary cap στην Ευρωλίγκα.

Εντυπωσιασμένος από την… εκστρατεία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της ομάδας του στο Final 4.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος, αλλά αυτό που έγινε αυτές τις μέρες δεν έχει ξαναγίνει. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, θα το καταλάβουμε στο μέλλον. Χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου και ο κόσμος τραγουδούσε. Είμαστε ευγνώμονες. Η ομάδα του Μέχρι τέλους έφτασε εδώ», τόνισε.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ θεωρεί πως το μέλλον προμηνύεται ακόμη πιο ενδιαφέρον, ειδικά αν καθιερωθεί salary cap από την Ευρωλίγκα. «Υπάρχουν ανοιχτά θέματα στην Ευρωλίγκα, μακάρι να μπει ένα salary cap για να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό προϊόν. Μπορεί να βρεθεί κοινή συνισταμένη, θα μπορούν έτσι όλες οι ομάδες να πάρουν το ευρωπαϊκό. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα, να κλείσει ιδανικά αυτή η εξαιρετική χρονιά και να συνεχίσουμε».

Τέλος, αναφερόμενος στους Γιώργο Μπαρτζώκα και Γιώργο Πρίντεζη είπε: «Ο κόουτς έχει καθολική υποδοχή, όλου του κόσμου και όλης της Ευρώπης. Για τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) είναι λίγο ό,τι και να πεις. Ελπίζω να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x