Euroleague

Γιαμπουσέλι στο sport-fm.gr: «Θα είναι… πόλεμος αύριο - Θέλω να κάνουμε το back to back»

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλι μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη ενόψει του μεγάλου τελικού της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ρεάλ Μαδρίτης.

Για... πόλεμο προετοιμάζεται ο Γκέρσον Γιαμπουσέλι! Ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη ενόψει του μεγάλου τελικού της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR και αναφέρθηκε στο κίνητρο του περσινού Final Four που έχασε ο ίδιος λόγω τιμωρίας και στην αξία του back to back που κυνηγά η «βασίλισσα», ενώ έστειλε και μήνυμα στον συμπατριώτη του, Ματίας Λεσόρ.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Έχω μεγάλο κίνητρο γιατί την πρώτη χρονιά είχαμε χάσει για έναν πόντο από την Εφές και πέρυσι δεν ήμουν στο Final Four. Eίναι συναρπαστικό που είμαι εδώ φέτος και το να το πάρουμε back to back είναι κάτι ξεχωριστό για μας, θέλω να το πετύχω αυτό.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού που μπορούν να βγάλουν ενέργεια στο ματς και να αλλάξουν τον ρυθμό, οπότε πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά, να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να ελέγξουμε το ματς.

Στην κανονική διάρκεια είχαμε νικήσει εκτός έδρας, οι νίκες είναι 1-1, πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες φέτος οπότε θα είναι... πόλεμος αύριο, ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν δεν μετρά τώρα.

Στον Λεσόρ έχω να πω να νικήσει ο καλύτερος αύριο».


@sporfm946

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλι μίλησε στον Χρήστο Ρομπόλη και στο sport-fm.gr ενόψει του τελικού της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης. #realmadrid #panathinaikos #final #realpao #paoreal #euroleague #fyp

? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x