Euroleague

Γιαννακόπουλος: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές - Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός»

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR και την κατάκτηση της έβδομης Ευρωλίγκας στην ιστορία του συλλόγου.

Πανευτυχής μετά την κατάκτηση της 7ης Ευρωλίγκας στην ιστορία του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το αφεντικό της ΚΑΕ έριξε το καρφί του για τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως αυτός και η ομάδα του δεν μετράνε νίκες, βολές ή συμμετοχές. Παράλληλα, τόνισε πως το τρόπαιο δεν αφιερώνεται κάπου αφού είναι της ομάδας και ανέφερε ότι είχε άγχος κατά τη διάρκεια του αγώνα, θυμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο έχασαν οι «ερυθρόλευκοι» πέρυσι στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Για το πού αφιερώνει το τρόπαιο: «Το Κύπελλο δεν αφιερώνεται, είναι της ομάδας».

Για το αν είχε άγχος την ώρα του αγώνα: «Ήταν μεγάλο το άγχος, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, αλλά εμείς βγάλαμε ψυχή, δύναμη και τα καταφέραμε».

Για το αν φοβήθηκε το ματς: «Όταν παίζεις απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, είδατε πως έχασε πέρυσι τον τελικό ο Ολυμπιακός»

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Σήμερα γιορτάζουμε, θα δούμε τους τελικούς από αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x