Euroleague

Είναι γεγονός: Ανάρτηση Γιαννακόπουλου με το υπογεγραμμένο νέο συμβόλαιο του Ναν με τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Την επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Κέντρικ Ναν επιβεβαίωσε και από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Πλέον και με τη «βούλα»! Συνέχεια στις... επιβεβαιώσεις σε ό, τι αφορά την τρομερή κίνηση ανανέωσης της συνεγρασίας μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και του Κέντρικ Ναν, έδωσε μέσω ανάρτησής του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» ανέβασε σχετικό story στο instagram, όπου σε περίοπτη θέση βρισκόταν το υπογεγραμμένο νέο συμβόλαιο των δύο πλευρών. Για την ακρίβεια, επρόκειτο για το χαρτί της ELPA (της Ένωσης παικτών της Euroleague). Κάτι που σημαίνει ότι η εν λόγω συμφωνία -για την οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε στην ανάρτησή του ότι πάλευε για ενάμιση μήνα- έχει αποκτήσει πλέον και επίσημη μορφή.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη (81-72) των «πρασίνων» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και την τεράστια πρόκριση του «τριφυλλιού» στο Final-4 του Βερολίνου, ο Αμερικανός γκαρντ είχε ουσιαστικά επιβεβαιώσει και από την πλευρά του την εν λόγω είδηση που είχε βγάλει νωρίτερα ο Ισπανός ρεπόρτερ, Τσέμα Ντε Λούκας.

Ως εκ τούτου, ένας εκ των κορυφαίων σε απόδοση παικτών του «εξάστερου» τη φετινή σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος, σε μια αναμφισβήτα σπουδαία κίνηση από πλευράς «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x