Euroleague

Παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο στους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του staff του Παναθηναϊκού AKTOR, για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο Final Four του Βερολίνου.

Σε ρυθμούς Final Four κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR, με την ομάδα να πετά για Βερολίνο την Τετάρτη (22/05) και να παίζει τον ημιτελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (24/05, 19:00).

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, τους προπονητές και το staff της ομάδας στο εστιατόριο Κιβωτός στην Κηφισιά, έτσι ώστε να τους ευχηθεί καλή επιτυχία μέσα σε οικογενειακό κλίμα, για την προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον τίτλο στη γερμανική πρωτεύουσα.

Παράλληλα, ο Γιαννακόπουλος επανέλαβε αυτό που τους είχε πει μετά το πρώτο ματς με τη Μακάμπι, ότι δηλαδή θεωρεί πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, εκθειάζοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί πάρα το γεγονός ότι πριν λίγους μήνες οι περισσότεροι δεν γνωρίζονταν καν μεταξύ τους.

Τέλος, τους τόνισε πως έχουν ήδη πετύχει κάτι ιστορικό φτάνοντας στο Final 4 με μια ομάδα που πέρσι τερμάτισε στη 17η θέση σημειώνοντας ότι έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν κάτι ακόμη πιο σπουδαίο και μοναδικό κατακτώντας την Euroleague.

Δείτε φωτογραφίες:









Γιαννακόπουλος: Παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος: Παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x