Euroleague

Γιαννακόπουλος: «Πότε θα τιμωρηθούν οι ομάδες για τις ύβρεις των οπαδών τους;» - Αναφορά και στον Ολυμπιακό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις αποδοκιμασίες προς τον Αταμάν και ανέβασε βίντεο με ύβρεις από το ΣΕΦ, ζητώντας ίση μεταχείριση και πρόστιμα σε ομάδες που δεν ελέγχουν τους οπαδούς τους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του για όσα συνέβησαν με τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σχολιάζοντας παράλληλα και αντίστοιχα περιστατικά στο ΣΕΦ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στη διπλή υποδοχή που επιφύλαξαν οι Ισραηλινοί στον Εργκίν Αταμάν, ενώ δημοσίευσε και βίντεο με ύβρεις προς το πρόσωπό του από την εξέδρα του Ολυμπιακού.

Στην ανάρτησή του, ο Γιαννακόπουλος έθεσε ζήτημα ίσης μεταχείρισης και επιβολής κυρώσεων, γράφοντας:

«Κάθε φορά που μιλάνε ιδιοκτήτες, προπονητές και παίκτες, τρώμε πρόστιμο… Πότε θα επιβληθούν πρόστιμα στους συλλόγους, που δεν κάνουν τίποτα όταν οι οπαδοί τους βρίζουν εμάς και τις οικογένειές μας;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x