Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Αξίζει σεβασμό στον Παναθηναϊκό-Ήμασταν άθλιοι στην επίθεση»

Τι δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final 4.

Στην κακή επιθετική εικόνα της ομάδας του απέδωσε κυρίως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν περισσότερο ο… εαυτός του από εμάς. Τους αξίζει μεγάλος σεβασμός. Όμως αξίζει σεβασμός και τους παίκτες μας για τη σεζόν που έκαναν κι έφτασαν στο Final 4. Η άμυνά μας λειτούργησε αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς στην επίθεση ήμασταν άθλιοι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα κι όταν το κάναμε δεν βάλαμε τα σουτ. Ήμασταν πολύ στατικοί. Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Η ήττα αυτή πόνεσε, αλλά πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι», τόνισε αρχικά ο Λιθουανός προπονητής.

«Όταν χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι δεν φταίει ένα πράγμα. Δεν ήμασταν σπουδαίοι στην άμυνα, αλλά ήμασταν αρκετά καλοί στο κομμάτι αυτό για να κερδίσουμε. Κρατήσαμε χαμηλά τη συνεργασία Σλούκα-Λεσόρ, αλλά πρέπει να δούμε άλλα πράγματα που δεν κάναμε σωστά. Σε δύσκολες καταστάσεις δεν γυρίσαμε καλά την μπάλα, αλλά πήγαμε σε πολλή ντρίμπλα, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις αλλαγές στην άμυνα. Δεν το κάναμε, παρότι ο Σλούκας και ο Ναν δεν είναι και οι ψηλότεροι παίκτες. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ήξερα πως η Φενέρ μπορούσα να πάει στο Final 4 και πιστεύω πως μπορούσε να περάσει στον τελικό και να πάρει τον τίτλο. Όταν φτάνεις εδώ είσαι δύο νίκες από τον τίτλο. Δυστυχώς δεν παρουσιάσαμε το καλύτερό μας πρόσωπο», πρόσθεσε.

«Δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο να έχουμε καθυστέρηση 25 λεπτά στον αγώνα. Είναι κάτι πρωτοφανές. Όμως δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Το τελευταίο που θα κάνουμε εδώ είναι να επικαλούμαστε δικαιολογίες», κατέληξε αναφερόμενος στην καθυστέρηση έναρξης του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x