Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Βελτιωθήκαμε αμυντικά στο δεύτερο, ξέρω ότι με αγαπούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Στην καλή άμυνα των παικτών της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Σαρούνσς Γιασικεβίτσιους μετά τη λήξη του ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως αντέδρασαν σωστά στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρεί πως έκαναν αχρείαστα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, θεωρεί καθοριστική την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ευχαρίστησε για την υποδοχή του τους φίλους του Παναθηναϊκού και ανέλυσε την τακτική του, λόγω των απουσιών.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έδειξαν καλό χαρακτήρα και αντέδρασαν σωστά με το όχι τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε 49π. στο πρώτο μέρος, κάναμε πολλά αχρείαστα φάουλ. Μετά την ανάπαυλα, βελτιωθήκαμε αμυντικά και αλλάξαμε το ρυθμό του αγώνα.

Σίγουρα, υπάρχει κούραση με τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Τα καταφέραμε. Για άλλη μια φορά, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς τους Παναθηναϊκού για τη θερμή υποδοχή. Με αγαπούν και τους αγαπώ και αυτό ελπίζω πως δεν θα αλλάξει».

Για το πώς παρατάχθηκε η ομάδα του, λόγω των απουσιών: «Ο Μίροτιτς προσαρμόστηκε καλά στη θέση "3". Στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε 49π. και πολλούς εύκολους πόντους. Περίπου 14π. ήταν εύκολοι, ενώ στην επανάληψη ήταν μόνο 4π. Μιλάω για πόντους μετά από επιθετικά ριμπάουντ ή άλλες παρόμοιες καταστάσεις. Ο Νέντοβιτς και ο Σάαντ- Ρος έκαναν διεισδύσεις και έβρισκαν λέι απ. Δώσαμε έμφαση σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x