Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή, είμαι πάντα χαρούμενος να επιστρέφω εδώ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκαν.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε παρά τη μάχη που έδωσε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας την ήττα στο ΟΑΚΑ με σκορ 88-74.

Ένα από τα όμορφα στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν η είσοδος του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο παρκέ του ΟΑΚΑ, όταν και αποθεώθηκε από σύσσωμο το κοινό των «πρασίνων».

Ο «Σάρας» ευχαρίστησε μετά το ματς τον κόσμο για την υποδοχή που έλαβε, ενώ μίλησε για τους παράγοντες που έφεραν την ικανοποιητική νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Σάρας»:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας και η νίκη αυτή μας δίνει χαρά. Βρήκαμε λύσεις με τον Τόμπι και τον Μίροτιτς. Κάναμε 18 λάθη στο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και είμαι χαρούμενος γι αυτή τη νίκη».

Για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: «Μου φέρνει πάντα χαρούμενες μνήμες κάθε φορά που επιστρέφω εδώ. Έχω μια πολύ θερμή σχέση με τον κόσμο και είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω εδώ»

Για την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα: «Σίγουρα νιώθουμε την πίεση και είναι κάτι που θέλουμε. Πίεση τη νίωθω από 16 χρονών. Είναι καλό να υπάρχει πίεση. Έχουμε καλούς παίκτες και βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

Για το γεγονός πως οι ψηλοί έβγαιναν στο τρίποντο: «Καταλαβαίναμε ότι ο Παπαγιάννης και ο Γκουντάιτις δεν έβγαιναν από το ζωγραφιστό. Περιμέναμε αλλαγές στο σχήμα του Παναθηναϊκού. Οι τραυματισμοί που προέκυψαν δεν τους έδωσαν την ευκαιρία για αλλαγές. Ο Παπαγιάννης μας πλήγωσε στο πρώτο δεκάλεπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x