Euroleague

Γιασικεβίτσιους για τον μικρό τελικό: «Είναι σκ@τ@, αλλά κανείς δεν θέλει να το αλλάξει»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο την άποψή του ότι πρέπει να καταργηθούν οι μικροί τελικοί στην Ευρωλίγκα.

Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στα Final Four μετά το 2019, όμως το εμπόδιο του Παναθηναϊκού AKTOR αποδείχθηκε ανυπέρβλητο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού, έχοντας μπροστά της την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση (26/05, 18:00).

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πάντως, εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο την άποψή του ότι πρέπει να καταργηθούν οι μικροί τελικοί στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας ότι είναι κάτι στο οποίο συμφωνούν πολλοί όμως κανείς δεν κάνει κάτι.

«Σκ@τ@, αλήθεια, σκ@τ@. Μιλάμε για το ίδιο πράγμα, κανείς δεν θέλει να μας ακούσει και κανείς δε θέλει να το αλλάξει», είπε ο προπονητής της Φενέρ, και συνέχισε:

«Πάντα επαναλαμβάνω το ίδιο. Σίγουρα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους που ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να μας δουν. Όμως έστω κι έτσι, δεν είμαι σίγουρος αν ακόμα και αυτοί θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί. Δεν μας ακούν για πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x