Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Τελείως διαφορετικός ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή προπονητή»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος μετά την αλλαγή στον πάγκο του.

Άλλη ομάδα και εμφανώς βελτιωμένη θεωρεί τον Παναθηναϊκό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την αντικατάσταση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Χρήστο Σερέλη. Ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα επισκέπτεται την Πέμπτη το ΟΑΚΑ (20:30) για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και περιμένει δύσκολη αποστολή για την ομάδα του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι τελείως διαφορετικός μετά την αλλαγή προπονητή και πρέπει να δείξουμε σεβασμό απέναντι σε αυτή την αλλαγή εικόνας του. Ο νέος προπονητής έχει δώσει ρόλο σε παίκτες ομάδας, όπως ο Τόμας, ο Γκριγκόνις και ο Μαντζούκας. Παίζει πιο πολύ σαν ομάδα, αμύνεται καλύτερα και πιέζει πολύ στην μπάλα. Παίρνει αποτελέσματα και έχει κερδίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, ενώ έφτασε κοντά και στο να νικήσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ούτως ή άλλως στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα, αλλά πρέπει σε κάθε περίπτωση να σεβαστούμε την αναμόρφωση της εικόνας του Παναθηναϊκού», τόνισε ο «Σάρας», που πήρε στην αποστολή τον Κόρι Χίγκινς, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η «Μπάρτσα» με νίκη προκρίνεται μαθηματικά στα playoffs. «Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά πιστεύω πως ούτως ή άλλως θα προκριθούμε στα playoffs. Όμως οι προκλήσεις για μας είναι πολύ μεγαλύτερες. Το ζητούμενο πλέον για μας είναι να συνεχίσουμε να νικάμε και να βελτιωνόμαστε. Αυτό που μετρά είναι πώς θα είμαστε εμείς. Ο αντίπαλός μας στα playoffs θα είναι σίγουρα κάποια σοβαρή ομάδα και όποια μπει στην οκτάδα θα είναι ανταγωνιστική», σημείωσε.

Τέλος, ερωτηθείς αν έχει κάνει επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του απάντησε: «Έχουμε πει να μιλήσουμε ξανά στο τέλος της σεζόν. Μετά θα δούμε αν θα μιλήσουμε ή όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x