Euroleague

Γκιστ: «Λάθη που έκριναν το αποτέλεσμα»

Καθοριστικά ήταν σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και ο Τζέιμς Γκιστ απέδωσε το αποτέλεσμα στα λάθη που έγιναν από το «τριφύλλι» στην τέταρτη περίοδο του αγώνα.

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια πολύ κρίσιμα λάθη που έκριναν το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και τα εκμεταλλεύθηκε. Παλέψαμε πολύ σήμερα και εμείς και ο Ολυμπιακός. Είμαστε δυο ομάδες που σεβόμαστε η μια την άλλη, εκπροσωπούμε την Ελλάδα και θέλουμε κάθε χρονιά να είμαστε και οι δυο στο Final 4», είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των «πράσινων» και πρόσθεσε για την προημιτελικά φάση που έρχεται:

«Κάθε ματς που ακολουθεί θα είναι δύσκολο, γεμάτο ένταση, είτε έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ είτε την ΤΣΣΚΑ. Και η Ρεάλ να… έρθει που έχει δυο ήττες φέτος, έχουμε μπροστά μας αρκετά ματς, κάτι που μας δίνει δικαίωμα να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x