Euroleague

Γκιστ: «Προτιμώ συνεχόμενα παιχνίδια, παρά προπονήσεις»!

Κάθε άλλο παρά κουρασμένος νιώθει ο Τζέιμς Γκιστ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Μπάμπεργκ και ενόψει του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Απόλυτη συγκέντρωση απαιτείται από τον Παναθηναϊκό Superfoods κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος φαίνεται να του αρέσει το νέο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις λιγότερες προπονήσεις!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ:

Για τα σερί παιχνίδια στην Ευρωλίγκα: «Το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ ανήκει στο παρελθόν, τώρα έχουμε ένα άλλο αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε επαγγελματίες και αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα, έτσι θα πάει όλη η σεζόν. Μου αρέσει γιατί υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια και λιγότερες προπονήσεις. Έχουν και εκείνοι τον ίδιο χρόνο με εμάς για να προετοιμαστούν οπότε είναι όλα καλά, θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Για την κούραση: «Δεν είμαι κουρασμένος. Αυτό είναι το μπάσκετ. Έχουμε προπόνηση σήμερα για δύο ώρες, θα σουτάρουμε, θα παίξουμε το οικογενειακό διπλό, κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Για τον Ερυθρό Αστέρα που έρχεται από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα πιστεύω πως μπορούμε να σταματήσουμε τον Ερυθρό Αστέρα. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς για τους φιλάθλους, ειδικά μετά την περσινή μας ήττα εδώ. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο από τη μεριά μας για να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα από τη Σερβία. Ξέρουμε ποιο είναι το στιλ τους και θα πρέπει να παίξουμε physical για 40 λεπτά και να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο γιατί έρχονται για να πολεμήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x