Euroleague

Γκλίκμαν: «Το Final Four θα γίνεται στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης»

Ο CEO της Euroleague, Μάρσαλ Γκλίκμαν, μίλησε για τις προθέσεις που υπάρχουν όσον αφορά τα επόμενα Final Four, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο προσθήκης ομάδας από το Ντουμπάι.

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο S Sport στο Youtube έδωσε ο Μάρσαλ Γκλίκμαν.

O CEO της Euroleague κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον της διοργάνωσης, τουλάχιστον όσον αφορά τις διοργανώσεις των Final Four, αλλά και το ενδεχόμενο ένταξης μίας ομάδας από το Ντουμπάι, που τελευταία ακούγεται έντονα.

Μιλώντας για τις πόλεις που εξετάζει η διοργάνωση για μελλοντικές διοργανώσεις του Final Four σχολίασε πως:«Μακροπρόθεσμα το Final 4 θα είναι στις μεγάλες πόλεις του κόσμου, στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Μου αρέσει το γεγονός ότι θα πάμε στο Κάουνας φέτος. Είναι μια μικρή πόλη, αλλά μια μπασκετική πόλη. Ασχολούνται πολύ με το μπάσκετ εκεί. Νομίζω πως αυτό είναι υπέροχο, αλλά είμαι ενθουσιασμένος και για τις μελλοντικές τοποθεσίες του Final 4. Η κωνσταντινούπολη είναι προφανώς στη λίστα».

Αναφορικά με την υπόθεση «Ντουμπάι» ο Γκλίκμαν τόνισε πως: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί αν φέρουμε το Ντουμπάι στο μείγμα, πιθανότατα υπάρχει κάποια άλλη ευρωπαϊκή αγορά που δεν είναι στο μείγμα γιατί υπάρχουν τόσες μέρες που σημαίνει τόσο πολλά παιχνίδια και τόσες πολλές ομάδες.

Δίνουμε προτεραιότητα στο Ντουμπάι έναντι του Παρισιού και του Λονδίνου; Ίσως, ίσως όχι. Αυτές είναι ενδιαφέρουσες συζητήσεις που εγείρουν πολλά ζητήματα, αλλά βλέπουμε μια ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x