Euroleague

Γκρέιντζερ: «Πήραμε μεγάλη ώθηση μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Η νίκη της Αναντολού Εφές επί του Παναθηναϊκού Superfoods σήμανε την… αντεπίθεση της τουρκικής ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Τζέισον Γκρέιντζερ.

Σημείο αναφοράς για την Αναντολού Εφές, στη φετινή Ευρωλίγκα, ήταν η νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods, σύμφωνα με τον Τζέισον Γκρέιντζερ.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ θυμάται πολύ καλά το συγκεκριμένο ματς, καθώς έπαιζε τραυματίας, ενώ από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς άρχισε να… ρολάρει στη διοργάνωση.

Απόσπασμα από το blog του Τζέισον Γκρέιντζερ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Η πρώτη εβδομάδα με τα δύο παιχνίδια ήταν κλειδί για εμάς. Είχαμε μία σημαντική νίκη με την Νταρουσάφακα καθώς ήμασταν στο 0-3 και αυτό ήταν το σημείο ανάκαμψης. Αργότερα, κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν μία… έκρηξη αυτοπεποίθησης, όπως αυτή που θα πρέπει να έχουμε και απέναντι στη Μακάμπι, όπου ελπίζω να δείξουμε τη σκληράδα που πρέπει, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Η Μακάμπι έχει ένα σύνολο με μεγάλο ατομικό ταλέντο, με ονόματα όπως Γουίμς και Ραντ. Μπορούν να σκοράρουν πολύ! Αλλά, το κλειδί του παιχνιδιού πιστεύω πως θα είναι η άμυνα. Θα είναι ένα περίπλοκο εκτός έδρας ματς, αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Έχουν σχεδόν το ίδιο στιλ με εμάς, δηλαδή τρέχουν και σκοράρουν πολύ, γι’ αυτό οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή.

Στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό έγινε κάτι πολύ σπάνιο για την καριέρα μου. Δεν παίζω πολύ συχνά παιχνίδια στην παράταση και εκεί είχαμε δύο! Θυμάμαι πως έπαιξα με προβλήματα στον ώμο και μάλιστα αγωνίστηκα για πολλά λεπτά, αλλά ήταν από τα ματς, όπου όταν είσαι στην πλευρά των νικητών, το συναίσθημα είναι τρομερό. Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πήραμε μεγάλη ώθηση για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x