Euroleague

Γκριμάου: «Βγήκαμε λυπημένοι και θυμωμένοι από το 4ο παιχνίδι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρότζερ Γκριμάου στις οποίες αναφέρεται και στο πέμπτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αφού προσπάθησε να βγάλει πάνω από την ομάδα του τον τίτλο του «φαβορί» ο Ρότζερ Γκριμάου αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Ευρωλίγκας. Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι από το τέταρτο παιχνίδι οι παίκτες του έχουν βγει λυπημένοι και θυμωμένοι ενδεχομένως προαναγγέλλοντας με τον τρόπο του μια αντίδραση από την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς της Τετάρτης και το αν η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί:


«Για το τίτλο του φαβορί, πραγματικά δεν νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος. Όπως σε όλες τις μεγάλες βραδιές στην ιστορία του Palau, ο κόσμος ήταν εκεί πάντα. Ελπίζω ότι θα είναι εκεί ξανά, για να μας στηρίξουν όπως έκαναν πάντα, ελπίζω να μας δώσουν επιπλέον ενέργεια».

«Ελπίζαμε ότι θα κερδίζαμε το τέταρτο παιχνίδι, αλλά το χάσαμε και βγήκαμε λυπημένοι, βλοσυροί, θυμωμένοι, αλλά μέχρι εκεί. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να ξέρουμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο κρίσιμο ματς. Είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος, μαζί με τον τελικό του Copa del Rey»

Για το πλεονέκτημα έδρας στο Game 5:

«Το να παίζεις εντός έδρας σού δίνει έξτρα ενέργεια, αλλά δεν σου εγγυάται τη νίκη. Θα πρέπει να κάνουμε όσα πράγματα κάναμε καλά στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια. Σε αμυντικό επίπεδο, πάνω απ' όλα, να έχουμε την ένταση που πρέπει, ξέροντας τι πρέπει να κάνουμε κάθε στιγμή. Είναι σημαντικό να είμαστε πιστοί στο στιλ παιχνιδιού μας».

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ώθηση του "Palau Blaugrana", αλλά να έχουμε επίγνωση του στυλ του αντιπάλου και του πώς εκμεταλλεύεται τα λάθη σου με την πρώτη ευκαιρία. Θα είναι ένας αγώνας πολύ έντονος, αλλά οι παίκτες έχουν συνηθίσει να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια»

Για το ματς με την Γκραν Κανάρια:

«Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και ο τρόπος που το πήραμε, πρέπει να μας κάνει να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε στην άμυνα και στην επίθεση είμαστε μια πολύ καλή ομάδα».

Για την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Ίσως να ήταν καλύτερα να είχαμε ξεκουραστεί πριν από τα παιχνίδια τις τελευταίες δύο εβδομάδες, για να είμαστε πιο φρέσκοι. Ωστόσο είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x