Euroleague

Γουάιτ: «Δεν έχουμε περιθώριο να κοιτάμε πίσω, ξέρουμε τι κάναμε λάθος»

Ο Οκάρο Γουάιτ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δουλέψει σκληρά, να βελτιωθεί και να προχωρήσει μπροστά, ανεξάρτητα από την Φενέρμπαχτσε.

Το… στίγμα του για την επόμενη ημέρα, μετά την ανεπιτυχή πρεμιέρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έδωσε ο Οκάρο Γουάιτ, μιλώντας εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με αφορμή το αυριανό εντός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε.

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα πρώτα για την Ευρωλίγκα και ακολούθως για το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάζουμε πίσω μας, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά», είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων».

Και πρόσθεσε: «Η Φενέρ είναι μια σκληρή και έμπειρη ομάδα αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα αλλά μόνο με τη δική μας. Πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και μετά να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας».

Όσο για το τί πήγε λάθος από πλευράς Παναθηναϊκού μέχρι τώρα; «Ξέρουμε τι κάναμε λάθος στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, είναι εύκολο να το καταλάβεις βλέποντας τα βίντεο. Επιβάλλεται να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ώστε να τα καταφέρουμε», απάντησε με νόημα ο Γουάιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x