Το θαυμασμό του για τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τζέιμς Γουάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Τσεντεβίτα μιλώντας για τον αγώνα της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ για το Top 16 δεν ήταν καθόλου φειδωλός στις φιλοφρονήσεις του για τους «πράσινους».
«Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικά μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρώτα από όλα είναι τιμή και μόνο να αντιμετωπίζεις αυτή την ομάδα. Ξέρουμε πως θα έρθουν εδώ για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι περήφανη ομάδα και θα έρθουν για μάχη», τόνισε ο Τζέιμς Γουάιτ.
«Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο δικό μας πλάνο και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά για 40 λεπτά. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να φτάσουμε στα play offs, κάθε παιχνίδι που μπορούμε να πάρουμε είναι σημαντικό για μας», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






