Euroleague

Γουίλι Ερναγκόμεθ: «Συμπαγής ομάδα που έχει εξελιχθεί πολύ ο Ολυμπιακός - Μου έδωσε συμβουλές ο Χουάντσο»

Ο Γουίλι Ερναγκόμεθ έκανε δηλώσεις ενόψει των αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Ευρωλίγκας, αποκαλύπτοντας ότι πήρε μερικές συμβουλές από τον αδερφό του, Χουάντσο.

Δηλώσεις ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Ευρωλίγκας, έκανε ο Γουίλι Ερναγκόμεθ!

Ο σέντερ των «μπλαουγκράνα» στάθηκε στους πολύ δυνατούς ψηλούς που έχουν στο ρόστερ τους οι «ερυθρόλευκοι», τους οποίους χαρακτήρισε πολύ συμπαγή ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι πήρε μερικές συμβουλές από τον αδερφό του, Χουάντσο, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ της Μπαρτσελόνα:

Για τον Ολυμπιακό: «Έχει πολύ δυνατούς ψηλούς, με μέγεθος και παίκτες γενικά που είναι πολύ aggresive».

Για τις δύο νίκες της Μπαρτσελόνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στην κανονική περίοδο: «Δε νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό, αλλά να εστιάσουμε σε αυτό που είναι ο Ολυμπιακός σήμερα. Μία συμπαγής ομάδα, που έχει εξελιχθεί πολύ και παίζει πολύ καλά. Θα είναι μία συναρπαστική σειρά πέντε αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη ταπεινοφροσύνη. Είναι η ομάδα που παίζει με τις λιγότερες κατοχές ανά παιχνίδι και της αρέσουν οι καταστάσεις 5 εναντίον 5. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε εφαρμόζοντας τις αρετές μας, οι οποίες είναι να τρέχουμε σε όλο το γήπεδο και να είμαστε πιο ευέλικτοι».

Για τις συμβουλές που του έδωσε ο Χουάντσο: «Έχει την εμπειρία από τα παιχνίδια εναντίον του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τον έχω ρωτήσει λίγο για την γνώμη του και μου έχει δώσει μερικές συμβουλές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x