Euroleague

Γουόκαπ: «Στην τελευταία φάση δεν είχαμε καλές αποστάσεις»

Ο Τόμας Γουόκαπ αναφέρθηκε στην κλειστή αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό και εξήγησε εκτενέστερα τη τελευταία άστοχη επίθεση.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να βρεθεί στο Final 4 του Βελιγραδίου, η ήττα με 78-77 στον τέταρτο αγώνα της σειράς μας οδηγεί στο έσχατο παιχνίδι στον Πειραιά. Από την πλευρά του, ο Τόμας Γουόκαπ επισήμανε πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

«Είναι απογοητευτικό να χάνεις ένα κλειστό παιχνίδι, σε ένα κρίσιμο ματς εκτός έδρας, δεν το βάζουμε κάτω. Και οι δυο ομάδες είναι καλές, εξάλλου στη Euroleague αγωνίζονται οι καλύτεροι, ειδικά στα playoffs».

Τέλος, ανέλυσε την τελευταία επίθεση και θεώρησε ότι ο βασικός παράγοντας που το σουτ δεν ήταν εύστοχο ή γενικότερα για τις δύσκολες προϋποθέσεις, αποτέλεσαν οι κακές αποστάσεις μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού.

«Νομίζω στην τελευταία φάση δεν είχαμε καλές αποστάσεις, θα μάθουμε από τα λάθη μας, δεν δώσαμε σωστές αποστάσεις στον Σλούκα. Γενικά νιώθουμε καλά, όλη τη σεζόν δουλέψαμε για να πάρουμε το πλεονέκτημα, το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x