Euroleague

Γυμναστής Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η ομάδα έχει τεράστιες προσωπικότητες»

Διαβάστε τι ανέφερε ο γυμναστής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πασπαλάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού επιβεβαίωσε την είδηση που μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη επιλογή των Ναν και Λεσόρ να πάνε στο γυμναστήριο και να μην παραβρεθούν στο δείπνο της ομάδας για να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον τελικό, ο Δημήτρης Πασπαλάς έπλεξε το εγκώμιο όλων των στελεχών της ομάδας .

«Οι παίκτες της ομάδας έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Είναι μεγάλες προσωπικότητες», ανέφερε αρχικά ο γυμναστής της ομάδας και συνέχισε:

«Έχουμε την πλήρη υποστήριξη από όλους και πολύ καλή συνεργασία. Μέχρι και χθες το βράδυ ενώ είχαν κάνει προπόνηση κάποιοι παίκτες ήθελαν να πάνε στο γυμναστήριο. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτόν τον σύλλογο και με αυτούς τους παίκτες. Ο κόουτς είναι σκληρός αλλά εάν δεν είσαι σκληρός και αυστηρός με τον εαυτό σου όπως είναι και ο κόουτς τότε δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα», τόνισε και κατέληξε κάνοντας ένα σχόλιο για το παιχνίδι.. «Δεν μπορώ να πώς φοβήθηκα κάποια στιγμή, αλλά περίμενα ότι θα είχαμε την ευκαιρία μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x