Ανάρτηση στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση 28 χρόνων από την κατάκτηση της πρώτης Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού, έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας!
Ο αρχηγός της ομάδας που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης στη Ρώμη το 1997, έγραψε ότι αυτή η μέρα, μαζί με τους ανθρώπους, συμπαίκτες, προπονητές παράγοντες και φιλάθλους με τους οποίους την έζησαν μαζί, δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ενώ έστειλε και μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει της πορείας του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα!
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Φασούλα:
«Σαν σήμερα η πρώτη Euroleague του Ολυμπιακού. Δεν ξεχνιέται αυτή η μέρα ούτε οι άνθρωποι, συμπαίκτες, προπονητές παράγοντες, φίλαθλοι και όλοι όσοι τη ζήσαμε μαζί. Αυτά τα 6-7 χρόνια στον Ολυμπιακό με 5 πρωταθλήματα Ελλάδας 2 κύπελλα Ελλάδας και μια Ευρωλίγκα, δεν αναφέρω τις συμμετοχές σε final four, μας έχουν σημαδέψει για πάντα όλους θετικά. Για να μη ξεχνιόμαστε ποιος ήταν είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός. Εμπρός για τον φετινό τίτλο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






